Vakantie openingstijden!

Zaterdag 6 augustus zijn wij om 2 uur gesloten. Daarna zijn wij 3 weken ( week 32-33-34) alleen op zaterdagmorgen van 9 uur tot 13.00 uur open.Vanaf woensdag 1 september hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Voor iedereen een veilige en geweldige vakantie gewenst.

Gewijzigde openingstijden!

Lieve klanten, komende week nemen wij even een pauze en zijn van maandag 26 april tot en met donderdag 29 april gesloten. vrijdag 30 april staan wij weer voor u klaar.

Gewijzigde openingstijden!

Beste klanten, ondanks dat er geen carnaval gevierd gaat worden nemen wij a.s. week toch enkele dagen vrij.Wij zijn daarom maandag tot en met donderdag 18 februari gesloten en staan vrijdag weer helemaal uitgerust voor u klaar.

Aangepaste openingstijden!

Zaterdag 2 januari zijn van 8.30 uur tot 9.30 uur extra geopend!Maandag 4 januari tot en met donderdag 7 januari zijn wij gesloten!!Vrijdag 8 januari Staan wij weer tot uw dienst.Fijne jaarwisseling en een gezond 2021.

Wij blijven bakken!

Voor je kerstbestelling adviseren wij om als het kan online (dus in onze webwinkel) te bestellen en vervolgens af te halen of laten bezorgen.Heeft u vragen schroom niet om ons te bellen.

Vakantie openingstijden

Beste klanten, dit jaar zijn wij week 32-33-34 alleen de zaterdagmorgen van 8.00 tot 13.00 open met een beperkt assortiment. Onze reguliere openingstijden starten weer vanaf  woensdag 26 augustus. Wij wensen ieder een leuke en veilige vakantie toe.

Wij blijven doorbakken!

Beste klanten, in deze roerige weken gaan wij het u niet moeilijker maken en blijven wij op onze normale openingstijden open en bakken gewoon door. We zien u graag in onze winkel maar vragen wat afstand van elkaar te houden. Hou het klein en gezond voor u en uw familieleden!    

AANGEPASTE ZOMER OPENINGSTIJDEN

Van 28 juli t/m 18 augustus zijn wij alleen geopend op de Zaterdagen van 8.00-13.00 uur. De rest van de week zijn wij gesloten. Vanaf Woensdg 22 augustus hanteren wij weer de normale openingstijden. Wij wensen iedereen een fijne vakantie

MOEDERDAG

A.s. zondag is het moederdag. Volop moederdag gebak en cadeau artikelen op voorraad. Kom gezellig kijken.